Besvärlig dag

Det har varit en riktigt besvärlig dag, som jag berättar om senare. Nu är det i alla fall fredagkväll och det är sällan fel. Grillad kyckling, ris och sallad till middag, en god klassiker som vanligtvis fungerar, även den!

M är förkyld, det vet ni, kanske finns också en släng av bihåleinflammation, som ren bonus i sammanhanget! Hon är inte nöjd i den påkomna belägenheten!

Bilden borttagen 3 februari, eftersom den inte passar i sammanhanget.

Mina softardagar har ju inte direkt blivit en succé,  men det lilla som som blev, blev bra - och nödvändigt. På måndag är det jobb igen. Usch och fy  -  men arbete är  vanligtvis hälsosamt  (på flera olika sätt)!

Gott folk - ha en en riktigt bra fredagkväll. Because you´re worth it! 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Jag säger detsamma till dig.
Nu har jag läst inlägget om Simba. Det är bara att beklaga. Igår var det 6 år sedan vi tog bort våran underbara Nicole. Hennes plats tar ingen annan hund. Jag saknar henne än...ibland med drömmar som gör att jag vaknar med våt huvudkudde.
Varför jag hade missat det sorgliga berodde på att jag trodde att du hade slutat blogga på den här bloggen och att du bara bloggade på kändisbloggen. Den här är roligare att läsa ... tycker jag.

Postat av: Anki

Vår väl läsa om allt det besvärliga senare. Funderar lite på illustrationen. Är det ditt hjärta? Blöder det eller är det något annat allvarligt fel?

2007-02-03 @ 09:11:52
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Ingen bra fredag.. Vadan nu då..? Bihåleinflammation, fy pyton säger jag bara. Den var min ständiga följeslagare tidigare vid alla förkylningar, men peppar peppar.. Den verkar ha dragit till en annan håla.
Synd var det allt att softardagarna blev som de blev. Jobbet du börjar på måndag är det på samma plats som tidigare eller.?
Här ska vi snart åka iväg och jobba. Det kommer 2 busslaster med folk som ska äta middag hos oss, 100 pers. De stannar till hos oss och äter för att sen fortsätta resan hem till Umeå, de har varit på jokkmokks marknad.
Kanontur har de med vädret också, annars är ju den marknaden känd för att det alltid är så kallt.
0 grader och en strålande sol.
Lev väl och ha en bra lördag:)

2007-02-03 @ 10:04:16
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: SolDalen

Hej på Er två,

Usch och fy bihåleinflammation! Inte skoj alls det säger jag ju bara, har inte haft det men mor har ju haft det så jag har sett att det inte är sköj..

Tråkigt att softardagarna inte föll ut som planerade.
Här är det si och så..rösten är ett enda väsande och det utnyttjar det små gossarna *ler*

Bonni Tyler ligger onekligen i lä gällande rösten..

Ha det så underbart och hälsa M med en bamse kram

På återseende mina vänner

/IKA

2007-02-03 @ 16:10:08
URL: http://soldalen.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback