Hallelujah

Julbocken har tagit post, jämte katten vid ingången. Nu är det inte långt kvar.

Det var taskigt mot Idol-Andreas att ge honom en sån kass låt, i fredags. Han var totalt chanslös. Tjejerna fick smörlåtar, och han fick nåt i halvtakt, omöjlig att göra något med! Det finns ingen rätt visa (notera sär skrivningen), inte ens i showbiz (ironi). Amanda, fick en gammal Leonard Cohen låt, på sin lott - Hallelujah. Det gjorde hon bra!

Leonard Cohen, hörde jag första gången kring 1969. I omgångar har han hängt med, genom åren. En av hans senare låtar är Closing time, den gillar jag också, och även den äldre, famous blue raincoat!

image832

Juha Valjakkala släpps ut, från kåken, 2008 - 20 år efter Åmselse. Hårt för offrens släkt, men vad göra! Hoppas han håller sig i Finland fortsättningsvis han har visserligen besöksförbud i Sverige - men det är ingen garanti. Vi har redan tillräckligt med bovar, mördare och banditer här redan!

Hörde ordet web-nomader, för första gången idag. Med det avses, personer, som sitter och jobbar, kanske på caféer, med en bärbar i sitt knä. Onekligen har antalet bärbara laptop ökat markant på senare år. Den stationära datorn, kanske sjunger på sista versen.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

DEt var en stilig getabock...Så där fina horn har inte våran

Postat av: Nina på Johangården säger

Din blogg kan vara kapad... läs och anmäl dem i så fall; http://ninajohangarden.blogg.se/1196755544_det_r_d_sjlvaste_helv.html

2007-12-04 @ 10:19:01
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback