Körigt

Det har varit körigt i veckan. Jobbet ligger på direkt och utan pardon, höstterminen har börjat.

Imorron, torsdag - ska jag till Stockholm och sannolikt missar jag Gifflarns hemmamatch mot BK Häcken. Sundsvallsflyg och SAS var fullbokade och tar jag tåget missar jag matchen ändå. Även TV-sändningen lär jag missa. Oturen grinar mig rakt i fejan.

M skjutsar till tåget, som avgår redan 06.14. Äktenskapet är en kompromiss - och nu är det hennes tur att kompromissa, hon behöver inte sova så mycket!
32959-684

Jag har inte varit aktiv med att kommentera på andra förnämliga - och intressanta bloggar. Det gör jag så fort jag hinner.

Och på lördag är det Sundvall open trot, en folkfest på Bergsåker - och det handlar givetvis om trav. Vi får övernattande gäster och kanske blir det Casinot efter travet. Det är lönehelg och då ska pengarna rulla. Nåja - det brukar bli nån rimlighet även i rullandet av hushållspengarna. M styr med fast hand.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Du får ha det så bra i hufvudstaden.
Stockholm är
en fin sommarstad så passa på och njut av det vackra

Postat av: Badtanten

Men hallo, vad synd det är om dig då. Herregud du får ju åka till storstan. Är inte det bra. Förresten kan man få nåt tips från bergsåker. Brukar själv spela trav. Oftast blir det "Bertil" eller var det "Harry"
han hette.Ha det så bra hälsa Kungen.

2007-08-22 @ 21:25:34
URL: http://simhuset.blogg.se
Postat av: Anonym

hemma igen, att spela på trav är jag kass på! om jag ändå ska ge nåt tips, typ - en blind till en blind! då skulle jag nog ta med några lokala hästar, nån av dom mindre kända, alltå nån som ofta travar på bergsåker, exakt vem - vet jag inte, men nån.
örjan kihlsström, brukar åtminstone vinna ett löp, om han deltar, ungefär så!

2007-08-24 @ 12:33:46
URL: http://latmasksamtal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback