Aqua vera

Man kan ju kanske undra vilken sorts vatten man har i vattenpass, eller vattpass - som vi brukar säga på norrländskt vis?

Det har varit en lugn dag, vädret har varit gråmulet, och det kom till och med några snöflingor nerdansande när vi forslade bort grenar från avverkningen till den närbelägna majbrasan, eller heter det vårkase, eller båda!

Syster med man, utbytesstudent och hund har varit på besök. Hunden är en mysig rackare, en boxer för hela slanten, den heter Bilox (fast på riktigt heter den nåt annat)!
.
32959-524

Vi var hundvakt en stund, och den uppgiften löste vi galant. På promenaden gjordes såväl stort som smått och det stora tog vi hand om, en för uppgiften särskild medtagen svart platspåse kom till användning.

32959-523

I övrigt har inte mycket hänt. Jag slötittade på fotbollen i TV 4. MFF tvålade till AIK med klara 4-0. Rickard Norling, AIK-tränaren var för dagen utan handskar, det går framåt med självplågeriet.

Hur var det nu med vattnet i vattenpasset. Det har väl alla redan räknat ut att det är rakvatten!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Men vad har han för sår på tassen...stackarn.

Boxrar dom är glada med hela kroppen dom.

Sen vad det är för vatten kvittar...huvudsaken allt blir rakt

Postat av: Anki

Jaha, själv brukar jag alltid ha vattenpasset med när jag åker båt till Åland eller Finland!

2007-04-28 @ 22:21:08
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Inga M

Mycket snygg boxer! Den mörka färgen var verkligen en höjdare. Boxrar är trevliga familjehundar, lugna och barnvänliga. Åtminstone de jag har känt.

2007-04-29 @ 11:09:08
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: L

Såret är infekterat med staffyllokokker, antibiotika ges, läkning sker, om det behövs mer, finns även annan terapi, tror det hanlar om att ympa in vaccin av någon form!

2007-05-01 @ 08:23:31
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Tps07

Very nice site!

2010-11-10 @ 07:28:06
URL: http://www.tps07.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback