Unisexmus

32959-268

Så här ser min nya unisexmus ut! Fin va!

Jag blev tydligen inspirerad av min Västebottniske vän, som kom, köpte bil och åkte hem, en smakfull dagstur på 80 mil.

Jag ville uppenbarligen inte vara sämre. Varför inte åkta till Örebro, där finns det fina bilar. Sagt och gjort. Sätter mig på tåget 08.15 lördagmorgon. Det är trevligt, och avkopplande att åka tåg, när prestationskraven är låga, bara flyta med, käka frukost, dricka kaffe och lyssna på P1. Jag har hamnat i en P1 period, och hört dom mest fantastiska radioprogram om allt från att göra bräder som slagit sig -  raka, till ungdomsbrottslingars upplevelser av vistelse på anstalt. Det är public service, när den är som allra bäst!

Vi kommer så småningom till Hille, några km norr om Gävle, det rasslar till, tåget bromsar kraftigt för att slutligen stanna. Efter en stund hörs meddelade att det inträffat en incident. Incidenten består i att en kvinna kastat sig framför vårt X-2000-tåget som ofta körs kring 160 km/t, där kanske 120.

Det känns djupt tragiskt alltihopa. Tänk att vara så förtvivlad att man kastar sig framför tåget. Då måste man må dåligt. Till saken hör att en annan person,  tidigare samma dag, vid ungefär samma ställe också kastat sig, framför ett godståg.

Vad säger man!

32959-267

Här lägger Simba, sista "handen" på ett viktigt dokument!

Jag ska ge några ytterligare upplevelsefragment imorron, javisst ja, då kommer pojkvännerna, kanske tisdag i så fall!

Vad säger då M, om bileskapaderna?  Hon säger ungefär som så, att äktenskapet är en kompromiss (självfallet en bra sådan med mycket kärlek är min tolkning), och att hon själv kanske inte skulle övervägt att åka till Örebro (ca 45 mil, en väg) för att köpa bil, eftersom det finns bilar på närmare håll. Det är ganska mycket Latmask över det irrationella angreppssättet - menar hon, nåt fördolt, kanske personlighetsstörning av lättare till medelsvår grad -  som kommer till uttryck ibland. Om det är övervägande bra eller dåligt - kan vi kanske återkomma till en annan gång!



Kommentarer
Postat av: Gunnel

Hehe...den var verkligen rosa...som du skrev förut.
Vad det gäller bilköp så håller jag nog med M. att det måste finnas på närmare håll. Men det är klart att det är mysigt att åka tåg...eller förresten var det det? Tragiskt var det tydligen den här gången

Postat av: Camilla

vilken söt mus!

2006-09-27 @ 11:34:47
URL: http://www.stilic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback