Tågresa som inte gick på räls

Det är trivsamma elva grader, strax före nio - hösten känns nära, men ändå långt borta!

Imorron kanske jag kan visa bild på nya bilen, och berätta om tågresan, som inte direkt gick som på räls. Det är ett socialt experiment att åka tåg (ibland)!

Annars är det rätt så skapligt här i Sundsvall. M sitter med Simba i knä, i rummet bredvid och knappar på sin dator, själv ska jag kolla andra halvtid i Canal+ matchen mellan AIK och Hammarby, där Bajen leder,  välförtjänt med 2-0.

På tal om Hammarby, vill jag på detta enda sätt  - meddela att jag träffat Lennart Nacka Skoglund,  i egen hög person, omkring 1964. När dagsformen är bra, kanske jag berättar om det!

Imorron hoppas jag kunna läsa bloggar, och kanske återkoppla - men osvuret är bäst!

Auf wienerschnitzel - för nu!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Själv har jag och äldsta dottern varit till kennelklubben och kört agility. Det höll på att sluta illa för jag gick omkull. Det är så hiskligt halt i gräste framåt kvällningen. Men det gick bra så det var egentligen inget att orda om. Däremot kan jag berätta att när jag satte mig på cykeln strax efter fem i morse så var det nästan 16 grader varmt här och det var alldeles torrt i gräset. Inte ens bilarna som stod parkerade hade vattendroppar på sig. Det tycker jag är lite konstigt så här års. Men som sagt ... ikväll var det vått i gräset

Postat av: frktjatlund

Jag har hört rykten om att Nacka tillbringade några förskoleår i en lägenhet i min trappuppgång. Så jag har nästan träffat honom. Det kanske till och med var i min lägenhet.

2006-09-26 @ 22:13:47
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback