Peugeot 406

32959-273

Bilden är tagen 17.41.

Kolla häcken, vilken skillnad, från det vi klippte ner den!

Normaldag på jobbet, men ändå inte - en kollega är allvarligt sjuk, och det gör saker och ting komplicerade, och det blir inte lätt att förhålla sig henne på ett rimlig sätt, med all den medkänsla som jag/vi kan uppbringa. Vi kan bara hålla tummarna att det blir så bra som det bara kan - med de olyckliga omständigheter som finns! Livet är verkligen inte rättvist (om nu nån tror det)!

32959-272

Peugeot 406 (2.2) årsmodell 2003, 12.000 mil. Den nya bilen, som är ett kraftpaket och laståsna i ett.  Det är alldeles för många mil, men priset sattes därefter. Stora servicen med kamremsbyte är nyligen gjord. Det skulle kunna vara bättre (mindre dåligt) att köpa en bil som gått 12 istf 10 tusen mil, om den är servad ordentligt. Men med bilar vet man aldrig!

Samma/lika färg som "gammbilen" - men denna gången blev det en kombi. Vilket vi egentligen inte behöver, men varför inte, omväxling förnöjer!  Det är bara att hålla tummarna att den inte är behäftad med några dyrbarare fel. Rejäl motor och tung, med gubbkörning hem från jobbet drog den bara 0,66 liter/mil. Om jag plågar den lite, kan den nog dra litern!

Fortsätter med Gun´s Roses - en stund till. Paradise city, Sweet child o´mine, Yesterday, November rain. Live and let die. Inga dåliga grejer det!





Kommentarer
Postat av: Anki

Vi ska nog också iväg och kolla på ny bil snart.
Jag har gjort ett försök att fotografera katterna. Välkommen "hem" till mig för att beskåda resultatet.

Postat av: Ninni

Snygg bil..vi köpte "ny" i januari..en Saab som vi är så nöjda med!
Tråkigt med din kollega..aldrig lätt när någon blir sjuk.
Det är nog bara att försöka vara som vanligt och finnas till!
Ha en skön helg!!

2006-09-29 @ 17:32:21
URL: http://ninni.blogg.sen
Postat av: frktjatlund

Vi sitter i samma bil,
en silvergrå missil.

Nej, inte riktigt samma. Det är en 407 SW, 1200 mil och värstaste motorn. Vad det nu är, men jag vet att en familjemedlem tycker att han förtjänar det.

2006-09-29 @ 20:53:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback