Göran Persson

Det är fortfarande mer sommar än höst, över tjugo grader, vindstilla och blå himmel - makalöst!

Idag ska det röstas till höger och vänster. Jag är  verkligen ingen vän av Persson själv och hans kumpaner. Men hårt bedömd är han på senare år- ibland orättvist hårt!

Sossarna har fört en förhållandevis framgångsrik (ekonomisk) politik, välståndet har ökat (även om det är ojämt fördelat), trots att man som väljare mer ska rösta på politiken än på partiledaren, är det svårt att överse  med - som jag upplever det - Göran Perssons ökande arrogans, makfullkomlighet,  gynnandet av egna (Danielsson, släktingar och frugan m fl.)! 

32959-263

Göran Persson är en pamp helt enkelt, om än inte av värsta sorten. Han verkar vilja bli större än sitt parti och bestämma själv - och det funkar ju inte. Herrgårdsförvärvet bryr jag mig inte om, snarare är jag kritisk till hans - som jag upplever det - avskärmandet från den verklighet vanligt folk har. Han har nog blivit trött helt enkelt, och lyssnar för dåligt och så verkar han ha en massa JA-sägare runt sig hela tiden, vilket inte direkt gör saken bättre!
 
Alliansen säger att dom har ett gemensamt program, men ingen har frågat hur det ser ut, när det ska genomföras och hur det förväntas fungera. En politik blir ju inte automatiskt bra, bara för att den är gemensam, för fyra högerpartier!  En lögn blir ju inte mer sann bara för att den upprepas.

Det är nog lika stort säckgäng på höger- som på vänsterkanten, tyvärr! Lätt blir det inte att rösta!


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Oj..! Du har minsann lyckats klottra ner allt det jag ville säga i anslutning till dagens val.
Nä valet var inte lätt, svårare och svårare för varje gång. Jag valde i alla fall spanskan före digerdöden, något ska man ju ändå drabbas av.

Postat av: Gunnel

Idag försökte jag tänka bort folket som sitter i dom olika partierna. Men lätt är det inte. Det får bli det det blir...sen får vi se hur bra det blev.

2006-09-17 @ 19:06:09
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Ja då gäller det att spara naglarna nu då så man har något att käka framöver..

2006-09-18 @ 11:57:57
URL: http://solskuggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback