ASS

När jag svängde ner på E4, på väg hem, hamnade jag bakom en bil med reg nr ASS 528. I mitt utmattade tillstånd, kunde jag inte annat än dra på munnen. Kiss- och bajshumor funkar oftare än man tror!

Arbetsmässigt landade även denna dag på ett hygglig sätt. M har också haft en tuff vecka med värk, och sporadisk nattsömn (hur kul är det på en skala?). Vi  behöver nog helgen för vila! Jag kan berätta att M är Bond-freak. Det ska jag utveckla mer - i ett kommande inlägg.

32959-238

På väg stannade jag på bolaget och köpte en flaska malt, Old Puteney. Den ska vi knäcka (och kanske nåt mer) den 25 september då mina  "pojkvänner" (på jobbet) kommer på besök. Vi är på väg åt olika håll, genom de organisationsanpassningar och annat  som pågår. Den 25:e   sammanfattar vi  de senaste årens glädjeämnen. Det ska bli kul - jag har jättebra arbetskamrater, kan inte önska bättre!

Vi ska också vara kattvärdar, några veckor med start på söndag, vilket är en nygammal erfarenhet. M har haft katt förr, men inte jag. Det är J2 fästmö J, som jobbar som lärare i Örnsköldsvik som behöver lite kattstöd.

Vid ICA-ettan (fortfarande på väg hem) träffade jag på L och Linux, som var sval och karg i sitt kroppshundspråk. Det  är flera veckor sedan sist, vilket kanske är hundår - vad vet jag!  

Till middag stekte jag upp några entrecoter, grillade pommes, skapade en tomat- och löksallad och tillredde en (pås)bearnais. Fördrink - 5 cl malt och några nanogram vatten, som var helt okej, mild och fin, inte så rökig.

Grabben hela dan, J1 kom, såg och segrade. Toppar nu med en kopp svart snabbkaffe - och livet  känns lätt att leva! Lars Winnerbäck följer mig en stund,  på väg mot senare!





Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Kiss å bajs växer man aldrig ifrån och i alla fall inte med 2 styck 5 åringar i huset.
Ahh pojkvänner, det låter helt i tiden, utan att för den skull vara det minsta fördomsfull.
Old Puteny, jo jag tackar..
Huslig är du också och ändå säger folk att man kan inte få allt i en och samma person.
Gillar verkligen bilden, framför allt solen som bryter sig igenom.
Nu har du nått senare tillsammans med Winnerbäck.
F´låt frågan från en helt stenmossig individ.. Men är det kanske nån jag borde testa av?

Postat av: Gunnel

Här blev det franskbröd fyllt med en köttfärsröra med lite starkare smak. Inte så tokigt det heller. Till det drack jag Arla´s blå, välkyld. Inte ett dugg rökig.

2006-09-01 @ 21:40:37
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: Ninni

Jag hade fnissat också..
Åhh min whisky är slut..men i slutet av månaden åker vi till Tallinn då får vi fylla på förråden!

2006-09-02 @ 09:55:52
URL: http://ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback