Catwalk

32959-296

Bilden är tagen 13.34.

Idag har vi städat i garaget och skött vår lilla trädgård. Till middag har vi ätit nötstek, inköpt till extrapris på Coop i Bydalen igår. Sedvanliga tillbehör som kokt potatis, sås gjord på skyn samt rönnbärsgelé, en klassisk söndagsmiddag. Men en klassisk söndagsmiddag kan lika gärna bestå av pizza, kebab, kinesmat eller hamburgare med strips och cola, inköpt på McDonalds eller Max.

Gif Sundsvall säkrade nytt kontrakt i superettan genom en odiskutabel 6-0 viktoria mot ett blekt, och redan nedflyttningsklart Umeå FC. Det har varit mycket motgång i år, nu blir det medgång 2007, hoppas jag!

32959-295

Regeringen Reinfeldt har haft en mardrömsvecka. Man undrar var alla udda, gririga och allmänt kriminella statsrådskandidater kommer ifrån? Det verkar vara en prestation att hitta så många, och sen ha det tveksamma omdömet att sätta dom som statsråd. Superäcklet Otta Sjöberg (Expressen) tillhör även han det säckgäng som tycker sig kunna stå över lagen och därmed inte behöva betala TV-licens, men även han verkar nu ha krupit till korset, med sin miljonlön tillsammans med cirka 6.000 ytterligare halvdårar av olika kaliber, dock verkar inte samtliga vara miljonärer, men välbeställda tycks flerparten vara.

Det är ju rent ut sagt ynkligt att hävda att man genom sin underlåtelse att inte betala sin TV-licens därmed protesterar mot något - jag vet inte vad, om jag ska vara ärlig. Det verkar snarare vara den allmänna girigheten som gör sig påmind. Några tusenlappar kvar i egen ficka är väl aldrig fel, tycker girigbuken och skiter i att betala i 16 år. Som bonus blir hon också chef för Sveriges radio och TV. Snacka om att göra bocken till trädgårdsmästare.

Marie Cecilia Stegö Chilò är född den 25 mars 1959 i Linköping och är fr.o.m den 6 oktober 2006 kulturminister. Men inte så länge till - hoppas jag. Vi kan inte ha statsråd, inte ens moderata som inte vill följa lagen. Riksdagen stiftar lag och myndigheter skriver förordningar. Det går inte att bibehålla trovärdighet, som minister - om man vill att andra, svenska folket ska följa lagar - när man som statsråd fullständigt skiter i lag,  förordning och övrig författning.

Den nya moderatregeringen är ett dystert kapitel. Synd bara att Göran Persson - i egen hög person - sänkte sossarna i årets val. Han borde skämmas, han verkar vara mer moderat än moderaterna. Dystert, gånger två!






Kommentarer
Postat av: Gunnel

Ombyte förnöjer vad det gäller mat. Har idag tagit hem en broschyr, från Maxi, med massor av olika pastarätter. Får bara vänta med att laga den maten tills jag vet att äldste grabben inte ska äta hemma.
Göran skulle nog ha tackat för sig redan för några år sedan. Fast om vi ransakar oss så har väl inte alltid Sossrna heller haft rent mjöl i påsen. Säger bara Mona Sahlin. Synd ... för henne gillade jag

Postat av: gunsan

Latmasken... rätt har du... och visst undrar man varför en del ska vara ärliga och en del inte? Gäller ej lagar och paragrafer ALLA? Konstigt? Vart slutar det? Kan det bli så att Sverige styrs av "nya partiernar=de kriminella på anstalt" (jag hittade på det partiet, men ett kortare namn skulle sitta fint)... Ja det är svårt att se det vettiga i framtida partiledararbetet... och det gäller alla partier som det ser ut nu.
Ärlighet varar längst ... är jag uppfostrad med... men gäller det fortfarande tro?
ETT-STORT-?-KRAM :)

2006-10-16 @ 18:23:46
URL: http://gobbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback