21

32959-301

Mobilerna var onekligen större förr. Den har tegelstenen köpte jag (nåja) i början av 1990-talet. Den är av märket Mobira (Nokia - tror jag)! Förändringarna smyger sig på - utan att man alltid hänger med, varje sekund. Men kollar man i backspegeln efter 15 år, visst ser man skillnad.

Många mornar undrar jag vad det är för märklig, men ändå på något sätt välbekant farbror som står och kollar på en i badrumspegeln -  när jag yrvaken står där för att först skölja sömnen ur det russinlika ansiktet, sen raka mig - och till sist duscha. Ibland undrar jag varför min brors spegelbild reflekteras i nyssnämnda badrum, men den tanken går över rätt fort - jag behöver inte söka mentalvård, riktigt än!

Man kan samla på väldigt mycket, några samlar på minnen och andra samlar på plåtbrukar!

Vi har lovat ta hand om Simba oktober månad ut. Vi får se hur det blir med den saken!

32959-300

På mitt förra jobb var jag med i konstklubben, avgift varje månad och dragning två gånger per år. Detta är  förstapriset i en av dragningarna. Jag har nog aldrig förstått den! Tavlan hänger inte snett, snarare är det fotografen som är sne eller vindögd.

Kollade morgon-nyheter innan jag åkte till jobbet. De avgående kvinnliga statsråden fick bl.a. epiteten, kuttersmycke, försöksballong och torped. Undrar hur mycket manligt, kvinnligt och olika härskartekniker vi har i dessa uttrycksmedel! Tobias Billström är licensskolkande man - men han har inga tankar på att avgå. Han uppger att han varit sjuk (förkyld och utmattad)  - undrar om han fuskat med sin sjukskrivning också! Han verkar ha lite väl lite tåga för sitt nya, krävande jobb - om jag säger så. Utmattad innan han ens börjat! Man bävar inför fortsättningen. Är dom regeringsdugliga överhuvudtaget!

Var sak har sin tid och korven den har två. Den 7 november 2005 startade jag mitt hobbybloggprojekt, och det är snart födelsedag.  Jag trodde inte att jag skulle vara så uthållig som jag är. Jag kollade några tidigare inlägg och de flesta är medelmåttiga (om ens det) ögonblicksbilder. Det som är roligt är de kommentarer och diskussioner som uppstått, och att läsa andra bloggar, det går att kommunicera om besöken ligger på den nivå jag har. Om jag skulle ha flera hundra, eller flera tusen besökare per dag och många kommentarer då blir det ändå, mer envägskommunikation - vilket skulle bli tråkigare.

Sista inlägget i denna spretiga blogg kommer den 6 november, det lutar åt max 21 nya inlägg inkl. detta, sannolikt något färre.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nääää .... du kan ju inte sluta NU, nu när jag just hittat hit ! ;-/

Du beskriver livet - precis som det ter sig.
Jag har åxå upptäckt främmande personer i mitt hus.
Ibland, när jag går i andra tankar (vilket jag förvisso ofta gör), och passerar en spegel så förundras jag över vem i hela fridens dagar den där gamla kärringen är ??? Gråhårig, medfaren, lönnfet - sur ser hon ut dessutom ??? Kan inte vara någon som jag är bekant med, för MINA närstående bekanta, dom är unga pigga och glada, släthyade, smala och fräscha, spirituella kvinnor. Förstår inte hur dom tagit sig in ...dessutom är dom här konstiga varelserna halvblinda, lägger alla sina glasögon i drivor över hela huset???? Fast - hon den nya - hon kan laga mat lika bra som jag! (därav vågtrubblet)
/L

Postat av: frktjatlund

Nä, nu tar du väl i. Det är "medioker" som är mitt mellannamn, inte ditt.

Det låter som du drabbats av utmattningsdepression, snarare än Tobias B. Menar du allvar med att avgå efter ett år i tjänst? Det blir ingen guldklocka.

2006-10-17 @ 22:08:32
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Anki

Du kan väl inte bara planera så där att sluta efter ett år. Jag tycker att du ska fortsätta skriva. Jag, och förmodligen fler än mig, tycker om att läsa dina skrivna ord. Så jag tycker du ska fortsätta. Den dagen kommer nog ändå, då du bara inte alls vet vad du ska skriva om.

2006-10-18 @ 21:42:41
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Gunnel

Nej...nu blir jag ledsen. Jag som tycker så mycket om dina kluriga svar inne på min blogg. Men du kan göra ett litet uppehåll...men snälla sluta inte för gott.

2006-10-18 @ 21:53:45
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Men raraste goaste vännen..
Just som jag planerar att snart göra en återkomst pratar du om att lämna bloggnadet..
Nej nej och åter nej.. DET går inte för sig, du är ju en del av mitt bloggande och jag uppskattar så otroligt mycket dina underfundiga texter och uttryck.
Snälla.. tänk över ditt beslut. Gör som jag och många andra, ett litet uppehåll om det känns att behövas, men den behöver jag och en hel del andra dig här.
Kram LTC från mig:)

2006-10-25 @ 19:54:36
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Så uppskakad av dina ord så jag skriver som en kratta..
I slutet ska det stå: Men sen behöver jag och en hel andra dig här.
Hälsa M så gott LTC

2006-10-25 @ 19:57:35
URL: http://solskuggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback