Fjolligt

32959-330

Hemma igen i vinterlandskapet - efter besöket hos goda vänner och mamma. Åren märks mer på mamma nu, och inte minst har det senaste året satt sina avtryck. Vi kom i alla fall överens om att hon skulle beställa tid på Vårdcentralen, mest för värk och annat kroppsligt - men det kanske är läge att göra litet andra tester också, orden och minnet sviker ibland. Jag lovar följa med till doktorn om hon vill det, men först ska tid beställas och sen får saken ha sin gång.

Det var ett väldans röj igår, min gode vän K och jag nattsuddade. Vi höll ut ända till halvett. M och EB vek ner sig tidigare - verkligen fjolligt!

32959-329

Snön lär väl tina bort innan vi hinner säga grisblink. Det är fortfarande ett par plusgrader. Mycket talar för att vi har den stora glädjen att se fram mot snöslask de närmaste dagarna. Vintrarna är verkligen inte som förr - det är nog dom flesta överens om!

Simba är också lite fjollig,  först vill han ut, men snön kyler dom ömtåliga tassarna och då ska han in igen - fortare än kvickt.

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Halv ett...ojoj vilka gubbar att orka. Men hur länge sov du idag??
Tänk dig själv att gå ut barfota i snön...burr.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback