Insomnia

32959-102
Denna bild föreställer en person med nattmössa, som idag har två innebörder. Sjäv lider jag sedan en tid tillbaka av sviktande sömn. Det blir för få timmar, för dåligt kvalitet och inte tillräcklig  "återbetalning" på helgen! Det är verkligen inte kul, musten sugs långsamt, men i ökande takt ur kropp och själ. Vad kan man göra mer än att bita ihop och räkna får? Möjligen köpa en nattmössa!

Kanske kan jag låna tjl statssekreterare Lars Danielssons. Han pratar ju oupphörligen i den! Ska det vara så himla svårt att tala om vem/vilka du ringde till på annandagen 2004. Det måste ju vara den enklaste sak i världen, du kanske kommer ihåg fel telefonnummer, kanske ringde du hem till Dahlgren, kanske till hans fjällstuga, hjälp oss intressenter från/ur svenska folket, vi (i alla fall jag) vill veta, för det påverkar vad vi ska kunna tro på vad du sa till Göran Persson, om du nu ringde dit, det kommer du ihåg, och du verkar också delvis komma ihåg vad ni pratade om.

Lars Danielsson sluta hänge dig åt maktens arrogans och kom ner på jorden, med oss andra vanliga dödliga medelsvensson. Om du blev pressad och tvingades till en nödlögn som du nu desperat försöker vidhålla, säg det i så fall - det funkar inte längre med dina minnesbilder, när det gäller så enkla saker som om man ringt ett eller flera telefonsamtal, till en viss person, en viss dag, på vissa angivna telefonnummer, så finns det endast en objektiv sanning. Och den vill vi veta!


32959-101

Halvlappen försöker gömma sig bakom plommonträdet! Det går så där, han är för bred och tjockskallig.

Delar av tjocka släkten skulle komma igår, men dom kom inte, konfirmation och annat gjorde att vi, som befinner oss längst ner på näringskedjan, blev satta på undantag. Vi kommer igen!

Vad kan man säga om schlagerspektaklet igår? För en gångs skull såg jag hela programmet, och hörde alla låtarna. Några skapliga, andra sämre, rätt/fel låt vann. Kul för Finland.

Min fnurra på trån med Gif Sundsvall har inte blivit bättre, snarare sämre, konflikten ökar, vi pratar inte längre med varandra, ny förlust borta mot Assyriska med 1-0. Det är kris på flera olika sätt!

Det har varit fint försommarväder idag, med sol på blå himmel, men det känns lite kyligt ibland. Dock bättre än fredagens och lördagens regn.

Vi ska till Golden Sands i Bulgarien. Vi åker nästa fredag och finns det andra uppgifter på denna blogg är dom felaktiga i detta avseende. Tre dagars jobb, sen packas unikaboxen, puggen, fru och barn, och sen cruisar vi ner till Arlanda, parkerar på Lindskrog, checkar in, går ombord, och lyfter, då inte halvpackade - kanske något senare, nej inte alls, jag dricker nästan ingen alkohol när barnen (25 och 28 år) är med, tycker inte det passar, knepig inställning va! 15.50 lyfter Airbussen, med destination Varna, dit vi  förhoppningsvis når på tre timmar..




Kommentarer
Postat av: Jimcarmen

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback