Linux

32959-31

Det här är min kompis Linux - han är en Golden retriever. Vi brukar låna honom ibland och busa och gosa. Idag var det perfekta förhållanden för att  "leka i nysnön"!

Piggare idag.  Igårkväll låg jag och vred mig jättelänge - när jag gått och lagt mig, vid halv elva. Låg säkert uppemot 1 minut innan jag somnade.

Långpromenad med vovve är lämpligt söndagsnöje. Därefter sitta i solen och dricka choklad och äta smörgås, apelsin och en liten rökt korv (slank visst ner också), middagen var fixad sen tidigare, biff stroganoff, glass och maränger till efterrätt. Sen blev det slötittande på film och klia vovven - det gillar han!

Försökte rensa avloppet på toan, det rinner dåligt i handfatet, men operationen lyckades inte särskilt bra, det verkar vara stopp längre ner i systemet, får felanmäla imorron. Bättre gick det att få igång J:s bil som inte ville starta, men med lite batteriladdning gick den igång som ett "skott"!

Detta sparsmakade inlägg är verkligen inte "mycket att hänga i julgranen" - men, bilden på vovven kanske ursäktar det övriga!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback