Fred på jorden

32959-53
Min förre vän Lasse - gillade av någon outgrundlig anledning, Dire Straits. För några år sedan var vi på Globen och kollade Mark Knopfler. Konserten var helt okej - men nåt tryck var det verkligen inte (tyckte jag).

Vi satt i våra bänkar (hmmmmm) - inte bara Lasse och jag, utan även alla andra - företrädesvis middle aged people. Jag tyckte ju inte att konserten lyfte särskilt bra - men när han drog igång Going home (Local Hero), börjde det hända saker i lokalen, folk reste sig i bänkarna och började klappa händerna, dansa och bete sig hänryckt! Konserten lyfte och även vi. Det blev en fin kväll. Så småningom tog vi T-banan  till Gamla stan, drack några öl, pratade -  och när natten började göra sig påmind gick vi sakta genom stan med målet Frejgatan!  Om nån vill tolka in Brokeback Mountain i detta, måste jag tyvärr informera att det inte var några som helst cowboylekar i sammanhanget. Trist va! 

Nåt helt annat. När jag skummar mina tidigare inlägg ser jag att flera av dem andas pessimism och mörka tankar. Det är verkligen inte min avsikt att försöka svärta ner alla hedervärda människor i näringslivet och i den politiska hetluften.

Om jag sårat någon ber jag oförbehållsamt om ursäkt.

Det enda jag vill är - Fred på jorden!

Och givetvis att Göran Persson, Anitra Steen, Lars Erik Petersson, Ulf Spång, Percy Barnevik , Peter Wallenberg och andra makthavare ska få stor glädje av min pension. Jag förstår att 150 - 450 tkr i månaden verkligen inte kan anses som en rimlig pension - så det är bra för oss, småfolket att avstå lite till. Mitt hjärta blöder och är fullt av empati för er svåra situation.

Jag behöver inte så stor pension - när den dan kommer, om den kommer. Jag avstår så gärna min lilla pensionsskärv till frimicklaren och Skandias baneman, dögrävaren Petersson et consortes. Njut så mycket av pengarna - ni har verkligen gjort er förtjänta av dom, tro inte annat! Ni har sannerligen skapat mervärden för dom företag ni verkat i.  Percy var ju en stor tillgång för ABB när han lyckades köpa det där asbestföretaget i USA. Ajajaj....det blev en dyr historia för mig. Skadestånd ujujuj....nästan konkurs....tur att bonusen var utbetald redan..ojojoj...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får gå med i min förening för Glada Godmodiga Gummor istället. Där säger vi bara snälla saker som vi aldrig behöver ångra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback