Snyggare häck på 2 timmar

Nu är delar av häcken - hastigt och lustig nedtagen. Vi kände oss starka idag och vi börjar med att kapa ner häcken rejält och sen får vi se om den tar sig, annars får vi gräva upp eländet, och sätta nytt!

Vanligtvis berörs frågan om att upphöra äktenskapet när vi tar ett nappatag med häcken. M menar att det vanligtvis föreligger grav vanvård och uppsåt om skada vid klippning och övrig skötsel som undertecknad gör sig skyldig till. Hon hävdar därför att hon vill ha ensam vårdnad om häcken. Det yrkandet bestrider jag bestämt och hävdar hälftenägande genom giftorätt.

Idag var det en förhållandevis lugn tillställning, men det framställdes  - givetvis helt utan fog - från motpartens sida, att häckens nuvarande tillstånd blivit kraftig försämrat dels pga bristfällning klippning ifjol och dels genom underlåtelse att tillföra vatten och annan närinng mm. Det tillbakavisas från min sida, och om det ändå ligger någon sanning i påståendet, hävdar jag att skadan uppstått utan uppsåt, och därför ska den gemensamma vårdnaden bestå!
32959-122

Det har inte varit lika varmt idag som igår! Bra väder för enklare, och även mer komplicerat trädgårdsarbete.

Annars har det varit förhållandevis lugna puckar idag också!


Kommentarer
Postat av: Gunnel

Jag lovar...den kommer att bli så fin så fin

Postat av: SolSKuggan

Nästa sommar är allt glömt får vi hoppas och skötebarnet växer upp till bådas stolthet!
Jo här är det också skönt, har varit i några dagar nu, men något är på gång, luften känns tung.

2006-06-20 @ 12:12:38
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: M

Maken/du underlåter med uppsåt att beskriva vari den grova vanvården består. I bevisunderlaget bör framgå fakta. Såsom att häcken efter ansning visade sig bara ha blivit klippt på ena sidan, men där ända in till "stammen" och den vänstra häck-delen var ca en halv meter högre än den högra häck-delen. Således fanns bara grenar med gröna blad utåt gatan. In mot ägorna var det tomt på både grönt och grenar. Detta låter ooootroligt men är faktiskt alldeles sant.

Vid närmare eftertanke uppstår fråga om jag inte borde tillerkännas inte bara "ensam vårdnad" utan och ett fett skadestånd. ;=)

Bloggen behövs om sanningen ska fram!

2006-06-21 @ 14:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback