Sex on the beach

Golden Sand är en turistort, det är ju inget att att snacka om, inte mycket genuint om jag säger så! Men det funkar ändå, man promenerar på stranden, tar en bärs i skuggan, läser lite, kollar folk. Det var trevlig stämning över lag.

Flygtiden från Arlanda till Varna är strax under tre timmar. På nerresan var vi i luften 2 timmar och 26 minuter, transfer från flygplatsen till hotellet gick på ungefär en halvtimme.

En av dagarna hyrde vi en taxi. Det kostade dryg 500 kr för drygt fem timmar och vi åkte sammanlagt kring 18 mil, norr om Golden Sands. Vesko, vår chaufför guidade på ett eminent sätt och vi fick mer innehåll än om vi hyrt bil. Bland annat besökte vi Kaliakra udden, som är brant och mäktigt placerad. Därifrån är det milsvid utsikt över det blåa Svarta havet. Tyvärr såg vi inga delfiner, som vanligtvis brukar hålla till i vattnen där.

Vi besökte också Botaniska trädgården i Balchick (tre mil norr om GS). Fint - även om blomprakten var i sin linda!

32959-107


Vi hade sommarväder kan jag säga, rejält med sol i tre dar och mulet, men varmt i tre. Maten var billig, även om det gick lätt att hitta restauranger med svenska priser. Kläder är billigre än i Sverige, men det är jobbigt att handla p.g.a intensiv påverkan från ivriga säljare.

Vi gjorde naturligtvis också en tur in till Varna, som är Bulgariens tredje största stad, med kring 400.000 invånare, tror jag. På bussen försökte en ung tjej norpa värdesaker ur M:s väska.

  • Tji fick hon fikon, Zackarias.
M hade stenkoll på läget, men rätt svart av ilska i fejan var hon över stöldförsöket!

Pojkarna tyckte att nattlivet var helt okej, kul med toppstället PR Club och som god tvåa, nattklubben Bonkers! Inte mycket hård fylla, slagsmål och annat som gör tillvaron plågsam.

Det var en bra vecka med Zagorka (gott öl), god - men inte särskilt kryddstark - mat, och umgänge med barnen i lämpliga doser!

Sex on the beach (som är en drink, kostar kring 25 kr), blev det inte, däremot några GT,  (Gin och tonic), men det är inget att yvas över!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem!

Jag har sett att du har läsare genom kommentarerna. Men det känns som män är mer snåla med gensvar och kommentarer. Ett konsekvens är kanske att män är inte lika utlämnande i sina inlägg.

Postat av: Saidhedda

Good web with cool info. Thanks.

2010-11-18 @ 09:07:48
URL: http://saidhedda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback