Semesterlättja

32959-130

Semesterlättja råder, det är inget att snacka om! Matjesill till lunch och räkmackor och vitt vin (men bara lite) till en enklare middag. Vi var stenhårda mot/med barnen, vi meddelade mycket vänligt men bestämt att ingen middag skulle lagas denna dag som idag är. Dom tog beskedet med jämnmod och deras enkla val blev pizza, inhandlad  på pizzerian, ett längre stenkast från vår enkla boning!
32959-129

Lupiner, för hela slanten! Dom finns i olika färger. Det sägs att lupinerna kräver särskilda jordar för trivas, dom kan alltså vara lite svårflirtade, och vill tydligen själv bestämma var dom ska ha sin boplats! Det är ju lite kul - på sitt sätt!

Annars finns inte mycket att berätta från denna alldeles vanliga måndag i slutet av månden juni!

C kom på lunch och han fick - ja det vet ni ju redan! Bilen är utlånad till J2:s fästmö Je, vi får tillbaka den på onsdag.

Vi kollade en film imorse (halva) och andra halvan i eftermiddag, Assault on precinct 13, en nyinspelning av en gammal rulle (John Carpenter 1976), med Ethan Hawk, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne och den gamle filmbovräven Brian Dennehy. Den får en normaltrea! Bitvis rätt spännande - men studiokänslan drar ner betyget! Det är rätt kul att börja dagen med film - törs man säga så, eller  betecknas man bara som slö och galen då?


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Semesterlättjan är ljuvlig och nödvändig ibland. Räkmackor och vitt vin... mmmm!

Postat av: Gunnel

Här är lupinerna nästan överblommade nu.

2006-06-26 @ 21:59:58
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: Ninni

Tänka sig, då måste vi ha precis rätt jord för lupiner för dom är överallt i vår trädgård. även där vi inte vill ha dom.
Men dom är nästan överblommade nu!

2006-06-27 @ 19:11:04
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: johannapannan

Lupiner lupiner. Härligt.
Min mamma säger alltid luppinupper. Och dessutom får lupiner mig alltid att tänka på "give me all your lupins" från Monty Pyton-gänget.

2006-06-27 @ 21:11:29
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: Thorstella

Great site, keep up the good work

2010-02-15 @ 09:26:36
URL: http://thorstella.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback