Fastare häck på nolltid!

Med kraft i arm och mod i barm tog vi oss idag an hacksegment två. Inga hårda ord blev sagda. M menade visserligen att det ar hennes häck, men det uppfattade jag mer som spel för galleriet - än som ett rejält yrkande i själva sakfrågan.

Jord av bättre kvalitet, än den som finns, bevattning och näringstillskott - och sen får saken ha sin gång. Vill den hoppas på ett liv efter jul,  får den visa goda utvecklingsinstinkter de närmast följande månaderna. Annars blir det andra bullar och slutförvaring i häckhimlen!

32959-123

Hörde nyss Iris med Ronan Keating på radion, har han möjligen norpat från Goo Goo Dolls? En annan kvalitetslåt med bra tryck är Slide - med nyssnämdna Dolls! Elden med Lars Winnerbäck biter sig fast, mer och mer. Det får nog bli Parken i Sundsvall den 21 juli.

Innan vi tog oss an häcken gjorde vi en tur till köpeldoradot Birsta, där finns allt, det som inte finns där, finns inte. Vi köpte jord och gödsel på Plantagen och lite annat. Sen bar det av till ÖB, gamla Överskottsbolaget, där vi skulle köpa en skohylla, som vi sett i ett reklamblad, 79 spänn, notan gick på 910 balubas.

Man plockar på sig lite av varje, en liten bordsgrill (99 kr), måste man ju bara ha, perfekt formad i botten för bästa grillresultat, en hammare till J1 och några mindre skruv- och stjärnmejklar lägger sig nästan självmant i vagnen, Pringles chips för en tia, är aldrig fel. Ofta säljs produkter som bytt logga. En gång köpte jag  rakskum för mindre än en fjärdedel av vad den kostar på  Apoteket. Det är så att Apotekets rakskum är bäst, bra konsistens och därtill oparfymerad! 

Men det var roligare på ÖB förr, när det var mer pojkprylar där, gamla militärbilar, kanske inte direkt bandvagnar men en och annan Volvo Duett såldes nog, armens hudsalva och verktyg av allehanda slag krängdes i parti och minut.

Ikväll är det match igen, och England blir nog en svår nöt att knäcka! Hoppet är det sista som överger en, jag hoppas!







Kommentarer
Postat av: johannapannan

ja vi håller alla tummar.
menar du att ni bor så nära en rutschkaneborg? Härligt.
Och jag gillade också ÖB när det var just ÖB. När det fanns en massa andra saker som inte bara var schampoo och glas och pryttlar.

Ronan KEatings låt får jag leta upp för att kunna säga någonting om.
hoppas att de vinner ikväll nu.
*tummar*

Postat av: frktjatlund

Reklamblad är farliga saker. Du kan vara glad att ÖB hade lockvaran. Det händer att det man åker dit för är slut och det brukar inte heller vara gratis.

2006-06-21 @ 13:40:31
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Anonym

Om ni ser nåt förvirrat inlägg från en signatur M, ta i så fall det som sägs där med en stor nypa salt. Sanningen segrar alltid!

2006-06-21 @ 14:15:33
URL: http://latmasksamtal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback