Filosofi i Föllinge

Det har varit en lugn dag på jobbet. Vi börjar komma in i runtinerna K och jag - hoppas vi. Det är ungefär samma hantering varje dag. Antingen gör vi allting rätt, eller så är allting fel, allt däremellan är av ondo.

Idag har jag till och med varit lite social, vilket kanske inte är min bästa gren, eftersom jag har svårt att underordna mig. Jag har pratat med BG i Jönköping (allt väl där) och Osbourne i Partille, det är flera månader sen sist. Han är en man i min stil, han verkar göra vad som faller honom in.

När vi satt och bet på naglarna på tåget mot Stockholm (30 juni) låg han och sov på Statt i Hudiksvall, som är intressant på flera sätt, bland annat passerar tåget genom eller i vart fall i anslutning till hotellbyggnaden, och det hör man, om man bor där.

Osbourne hade fått för sig att han ville åka till Föllinge (Jämtland) för att kolla in det gamla skidässet Ragnar Föllinge Perssons trakter, ni hör ju själv att det saknas någon enzym! Han orkade bara till Hudik, där han sov över och när han kom till Sundsvall var vi typ - inte hemma. Så kan det gå om inte haspen är på, han hade ju naturligtvis inte sagt nåt i förväg! Mellan Göteborg och Föllinge är det väl uppemot 90 mil (en väg)!

32959-171

Sommaren är tillbaka, kring 22/24 grader och strålande sol idag! En kollega firar 50 i Italien och där han var sökte kvicksilvret 40 grader, men nådde inte ända fram, men 39 är väl inte så illa!

I går skrev jag att man har den släkt man förtjänar. Och det är verkligen en sanning med modifikation. Det finns många barn som växer upp under svåra betingelser, och det är klart att man tar med sig dessa upplevelser  vidare i livet, upplevelser som på olika sätt påverkar senare skeenden och val i livet!

Det är väl möjligen så att vuxna ändå har någon form av eget handlingsutrymme, och använder  man detta utrymme, genom att välja rätt, eller det minst dåliga förhållningssättet i livets virrvarr, då kan ju kanske saker utvecklas på ett positivare sätt än annars. Det var väl ungefär så jag menade - tror jag!

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Den där Osbourne gillar jag. Verkar vara en kul typ. Hoppas han träffade lite trevligt folk på tåget i alla fall.

Här har det mullrat ganska mycket nu på eftermiddagen men tyvärr kom det inte så mycket regn. Det blev dock lite svalare ute och det är skönt.

Postat av: frktjatlund

Du behöver inte ursäkta dig. Jag är kanske lite överkänslig på vissa områden.

2006-07-25 @ 00:16:47
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Att du var så eftertraktad det visste jag inte, åsyftar kommentaren ovan min..;);)
Jo du, här slog åskan ner minsann.
Häj häj, lev väl!

2006-07-25 @ 13:19:05
URL: http://solskuggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback