Suck....

Ariel Sharon har drabbats av stroke och hans politiska karriär är över. Den borde ha varit över för länge sedan och Sharon inburad på livstid för mord. Ariel Sharon har blod på sina händer.

1982 dödade han (visserligen indirekt - men ändå) ofattbara 450 - 3.500 Palestinska flyktingar, mest kvinnor och barn -  i flyktinglägren Shabra och Shatila i Beirut. Massakern pågick 40 fruktansvärda timmar och sen försökte Sharon klanen, på känt (amerikanskt manér) dölja allt i hopa, ljuga skylla ifrån sig, lova utredning och att dom ansvariga skulle sökas fram! Ansvar skulle utkrävas. Det blev inte mycket av med det!.

Sharon som då (1982) var försvarsminister hade ansvaret för flyktingarnas säkerhet i Beirut och full kännedom om händelseförloppet. I själva verket släppte de Israeliska bevakningsstyrkorna in den kristna Libanesiska milisen i flyktinglägret, i stället för att hålla dom ute.

Trots flera telefonsamtal till Sharon där situationen beskrevs ingående för honom, lyfte han inte ett finger för att hjälpa kvinnor och barn, som brutalt slaktades till döds - som djur!

Ariel Sharons eftermäle blir statsterrorist och massmördare, samt kompis till en annan antidemokrat och statsterrorist, George W Bush.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback