Lektion ett

I några kommande inlägg kommer jag att ge en grundkurs i politiskt arbete. Jag kommer att lämna några handfast tips - hur man som politiker bör agera i besvärliga situationer för att landa på "fötterna" - och därmed kunna klamra sig fast vid  "köttgrytorna",  ett tag till.  Håll till godo!

Lektion 1.

Ljug så länge det går. När det inte går länge - ta på dig nåt litet!

Om du som t.ex. Göran Persson då och då blir påträffad med näsan i honungasken och näsan inte borde vara där, påkommen med lögn eller annan besvärande situation - är det bara att följa instruktionen i lektion 1.

Som Göran Persson, har var ju helt off side på annandagen ifjol och han körde enligt regelboken, ljuga så länge det går, när det inte går längre, säger han att han måste vara ledig ibland (fast han aldrig är ledig), att det visst fanns en krisorganisation och sen var det där med faxet som inkommit till UD - eller hur var det med det?

Det lilla var alltså en känslosamt inlägg (vara ledig),  faxet och krisorganisationen. Om faxet bara kommit fram på rätt sätt hade allting varit frid och föjd, allting hade funkat och statsministern är ju ansvarig för faxmaskinen och den krisorganisation som fanns men inte fanns!  Skolexempel på praktisk användning av lektion 1.

Fortsättning följer.



Kommentarer
Postat av: Alberthelene

Lovely site keep it i will be back that you.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback