Broken flowers

Broken flowers, är en film som regisserats av Jim Jarmusch (f 1953 i Akron, Ohio). Jag har varit i Akron - men jag kommer inte ihåg särskilt mycket! Det satte inga spår - tror jag! Akron är en medelstor stad och alla amerikanska städer av mellanstorlek ser f.ö. rätt lika ut! Själv är jag rätt förtjust i New Orleans (som  det var före "vattnet") och San Francisco  - men det är en helt annan historia.   

Bill Murray (f 1950) spelar en man som blir dumpad av sin flickvän och sen får ett rosa brev utan avsändare, där det framkommer att han är far till en son på 20 år. Sonen har nu gett sig iväg för att söka efter sin far!

Han vet inte vem som skickat brevet, en hjälpsam kompis hjälper honom planera en resa med flyg och bil (produktplacering Ford f.ö.) för att besöka tidigare flickvänner, och därigenom försöka utröna vem som är mor till barnet!

Sharon Stone (f 1958) är bra som vanligt och även Jessica Lange (f 1949),  bra skådisar, smarta och snygga (får man säga så?)! Stone lär ha en IQ på minst 160!

Filmen är lugn, bra färger, håller ihop, tyvärr fanns ingen svensk text, vilket gör att nyanserna i språket försvann! Inte mycket musik, vilket innebär att man trodde på filmen. Filmen är bra - men jag saknar nåt, vet inte vad!

Jag ger betyget 3 på en fem-gradig skala!

Kommentarer
Postat av: Spoke

Det du saknar är en ordentlig rotblöta pch en kurs i engelska.

2006-01-31 @ 18:34:53
Postat av: Spoke

Det du saknar är en ordentlig rotblöta och en kurs i engelska. (ändrat pch till och)

2006-01-31 @ 18:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback