WIN RAR och ISO

32959-24
Här går det undan, helgen nästan slut, söndagskvällens lugn lägrar sig över folk, hus och fä! Undan gick det också för Tre Kronor som tvålade till finnarna  med 3-2 i hockeyfinalen. Kul - grattis! Det verkar vara bra OS-flyt för Sverige hela tiden och kanske föder framgång framgång.

Fotbollsäsongen börjar krypa närmare, Giffarna spelar in ett nytt lag, förhoppningsvis med allsvensk patina, funderar på att besöka IP för att se drabbningen mot Boden, ringer Hasse som inte kan eftersom han har möte på Alnö av alla ställen, när kvicksilvret närmar sig noll och lätta snöflingor börjar falla från skyn, ökande vind, som biter i kinderna - blir valet, TV-fåtöljen och inte ett kylslaget IP. Kanske rätt. Torsk med 1-0. Det ser ut att bli en kvalfylld superetta 2006. 

Sjäv har jag mellan hockey och annat OS försökt orientera mig i ämnet att ladda ner film och text, från nätet. Det är en veritabel djungel av format, förkortningar och annat som jag bara har vaga begrepp om.  Att få ner filerna på datorn kanske fungerar sådär, men det är överföringen till DVD för att kunna kolla se filmerna i TV (med synkroniserad text/översättning), som såväl verkar som är komplicerat. Allt är svårt om man inte kan. Lättare om man kan! Givetvis är det ju inte jag själv som laddar ner utan den allestädes närvarande grannlappen! Det är  visserligen inte olagligt att ladda ner film- och musikfiler. Däremot är det mer tveksamt att dela ut filer. Jag håller mig alltid inom lagens råmärken.

Man behöver nästan vara civilingenjör (sett i ett vuxenperspektiv) för att förstå och klara alla handgrepp. Det verkar vara lättare for the younger generation, att hitta rätt!

Nu finns i alla fall Brokeback mountain, med synkad text. Den verkar bra - så den ska jag ge en ärlig chans. Fotot är av toppklass.

Walk the line,  Wheater man och Transporter 2 har jag också kollat på i helgen  - med fokus delvis på annat, så därför vill jag inte ge något utlåtande. Jag är inne i en märkbar Johnny Cash (1932 - 2003) period, men i detta ämne återkommer jag senare.

Inte mycket mer finns att säga - än ajöken, för nu!



Kommentarer
Postat av: Agaporniden

Thank you for producing such a down to earth site.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback