KU

Man blir ju dyster till sinnet när man hör Bill och Bull i KU!
Danielsson verkar ha minesförlust (när det passar) och Dahlgren verkar ha förlust av nåt annat, kanske handlingskraft, men snacka skit kan dom, i parti och minut! Dom slingrar sig så - det är rent obehagligt

Det var en jävla tur att det som hände, hände där det hände!
Hade det som hände, hänt här - då vet jag inte vad.
Regeringens företrädare (hmmmm)  har väl gått omkring och verkat aktiva fortfarande och försökt lägga ansvaret på någon annan!

Det enda vettiga Danielsson sa under den pinsamma utfrågningen, var att det blev lite fart under galoscherna när resebyråerna börjde skicka reseräkningarna till staten. Då måste ju säckgänget såväl  reagera, som agera - och kanske regera (men bara lite)!

Resebyråtföretagens häxmästarinna - Lottie Knutsson regisserade. Ivrigt stöttad av maken, Mats Knutsson tung reporter på Aktuellt! Hur skulle hon annars ha fått så mycket TV-tid - jag bara frågar!

Lottie Knutsson är nu - i det närmaste helgonförklarad - som kommunikationsexpert, när det enda hon gjort är att ha lurat skjortan av hela svenska folket, regeringen och övriga media - med sin "falska" information. Falsk information - i meningen att med känslomässiga argument och motiv föra över ansvaret till den svenska staten. Ansvaret för semesterresenärerna fanns ju hos resebyråföretagen och det var ju dom som skulle ta kostnaderna för hemtransporter mm, eller i vart fall en rimlig del av dessa! Det blev ju ganska mycket bingo för resebyåråerna,  när staten aningen motvilligt klev in som stor "börs"! Det skulle vara kul att veta hur stora regresskrav staten har mot resebyråföretagen! Men den frågan törs man väl knappt ställa!

Lottie Knutsson - som jag uppfattar det - enda syfte var att övervältra resebyråernas kostnad på staten. Det lyckades hon med! Nu får jag vara med och betala igen. Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback