snoopy dog

32959-355

På begäran av M sätts denna smakfulla pekoral in.

Det har varit en lugn helg på alla sätt. I fredags så kollde vi Idol, Markus vann och alla verkade nöjda med det! Jag har ingen riktig känsla för programmet. Agnes som vann ifjol hde i alla fall vuxit till sig. Clabbe hänger fortfarande med, ikonen från 60-talet (Ola and the Janglers).

Igår och idag har vi tagit tagit rejäla promenader, det är fortfarande några plusgrader och idag värmde solen lite grand, märkligt  och gräsmattan ser märkvärdig grön ut fortfarande. Från klimatkatastrofen så är det härligt att vara ute. Jag kan också rapportera om att det är is på sjön!

Igår var vi på julmarknaden i vår kvarterskyrka. Lussekatter, pepparkakor och annat bröd inhandlades frimodigt!

32959-357

Enligt dagens telefonsamtal kommer J2 den 22 december för julfirande hos mamma och pappa. Fästmön inte, hon firar med släkten i Umeå och J2 åker tillbaka efter några dagar.  Ingen rapport om mamma idag. Har ringt flera gånger idag, men inget svar!

J1 har varit på besök med lånehunden Linux. Snällare dog får man leta efter! J1 har haft en hård helg med fest såväl fredag som lördag.

God mat har vi käkat  i  helgen, rotmos och fläsklägg,  och söndagsmiddagen bestod av en klassiker - chili con carne. Lite princess-tårta har slunkit ned, efter behag

Helgens film var: 
  • The devil wears Prada
En riktig dålig och förutsägbar rulle men Meryl Streep ( f -49 i New Jersey) var mycket bra, utan henne hade filmen havererat totalt.

Kommentarer
Postat av: M

Mitt luciatåg var det ju som jag yvdes över!

2006-12-04 @ 19:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback