Kattegorisk

32959-365

Bloggen har varit kinkig hela veckan. Det kanske är begynnande julfrossa, och det går ju onekligen mot jul, vare sig man vill - eller inte. Stjärnfallet är uppsatt, efter konstens alla regler, och då är det nästan jul.

Idag har jag varit i den vackra staden Sollefteå, av några kritiska - kanske beväringar, benämnd som skidspåret mellan två regementen. Nu finns inte något av dessa kvar. På hemvägen passade jag på att hälsa på mamma, som var pigg, just idag!

Närmare hemmet mötte jag en av stadsbussarna som skyltade med God Jul! Vanligtvis står det linje 3, 4 eller nåt annat, ibland Ej i trafik, men just idag God Jul. Undrar vad den kommunikationen står för? Kanske är det en obeskrivlig julglädje hos busschauffören (pappa körde buss i sin krafts dar, så det kan jag förhålla mig till) - eller var det nåt annat, vad vet jag. God Jul själv, tänkte jag - i alla fall, och drog på smilbanden.

32959-364

Det var verkligen inte kul det som hände Simba. Jag avslutar Simba epoken med ett sammanfattande inlägg till helgen, som jag ännu inte vet hur jag ska kattegorisera, det kan finnas risk att jag blir  kattegorisk. I vart fall är det en känslomässig risk att ha katt, även om det är tänkt att vara tillfälligt!


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Isch, jag är kattvakt till och med söndag. Hoppas att inget händer det kräket.

Postat av: Anki

Av en tillfällighet råkade jag på den här bloggen. Trodde den var nedlagd, sedan Sundsvall startat.
Beklagar förlusten av Simba. Märkligt faktiskt, för vår Simba har varit så sjuk i början av veckan. Jag trodde att han skulle dö i onsdags. Han åt inget, drack inget, spann inget, bara låg och ville vara i fred. Han har nu blivit bättre, och det trodde jag aldrig. Nu kanske du och M vill ha honom. Han har också starat en egen blogg http://simbas.blogg.se

2006-12-15 @ 22:06:01
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Ninni

Såå sorgligt att kissen dog, det är jobbigt när dom dör!
Har du börjat blogga igen, jag trodde att du hade gett upp.
Ha en skön dag, kram

2006-12-17 @ 12:48:34
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Anki

Förmodligen hinner några kattägaraspiranter hit mot kvällningen för att ta Simba. Först till kvarn ...

2006-12-17 @ 12:59:48
URL: http://ankitankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback