Bordsplacering

32959-354

Idag är det första advent och skyltsöndag. Den senare aktiviteten drar väl inte så mycket numera. Första advent, är tradition av hög karat. Då ska det tändas ljus.

Barn kan nog vara mer konservativa och traditionsbundna än man tror. Det ska inte ändras så mycket, och varför ska man ändra? 

Ett år fick M och jag för oss att vi skulle tända första ljuset i "mitten"! Bara för skojs skull, vi ville väl förnya eller så ville vi nåt annat - kommer inte ihåg riktigt. Kanske var det en försenad 68-protest, som nu kom vällande fram med obändlig kraft.

Vårt tilltag möttes inte med beundran av barnen, J1 och J2. Dom tyckte nog att det var fjolligt, så där kunde man väl inte göra - och vad skulle kompisarna säga!

Vi går på i ullstrumporna och fortsätter med vår nyskapande ljussättning!

32959-353

Simba verkar nu ha överträffat sig sig själv i lustfyllt liggande. En ovanlig bordsplacering.

Nu handlar det inte om att springa och gömma sig, som han gjorde de första dagarna.  Nu vill han mest vara i centrum och bli klappad på.

Igår smet han ut  och jagade bort en  grannkatt från  tomten. Då fick jag springa efter och försöka få honom tillbaka, efter en stund sittande under altanen kunde han lockas in med några välsmakande räkor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback