Rumpa

32959-199

Den här bilden ljuger lite grand. Häcken har visserligen vuxit rejält sen vi tog ner den i sommar  - men med grodperspektiv blir ju tillväxten häpnadsväckande. Man kan väl inte säga rumpa - när man menar häck? Jo - det kan man, jag kan i alla fall!

32959-198

Det är mycket kart på plommonträdet. Det återstår att se om det blir mycket frukt också! Inget tas för givet. Vad är det man säger. Man ska inte skjuta den björn som sover - typ!

Det är svårt att helt förbigå den kvardröjande sommarvärmen. Jag har aldrig upplevt något liknande, 28 grader i eftermiddags, något svalare ikväll. Lite oroad kan man kanske känna sig över tropikvärmens utbredning i våra trakter - så länge!

Mer befolkat på jobbet idag, chef, kollegor och annat löst folk, vacklar brunbrända in på "the office", när bortre flextidsinpasseringstiden börjar närma sig.  Det blev märkvärdigt många möten bokade, hux flux! 

Romarna lär ha  badat ihjäl (sitt imperium) Vår kultur lär väl förtvina av alla möten vi tvingas genomlida och alla mail som måste skickas - inte sällan med rejäla sändlistor, gärna med ett par tunga bilagor, helst en pp-presentation på 30 sidor i färg, som givetvis måste tas ut på färgskrivare av som minst 19 personer - oftast fler. Törs man fråga vart det papperslösa kontoret tog vägen? 



Kommentarer
Postat av: Teodora

Smaken är som baken, häck och rumpa samma sak ibland kanske? Varför inte akter? Fina bilder du har, törs man fråga vilken kameramodell du använder?
Papiren finns kvar på kontoren för att nya tiders egyptologer skall ha något att forska i sedan i den hägrande framtiden om nu inte era kärnkraftverk springer i luften först...

2006-08-07 @ 20:05:02
Postat av: Anonym

till Teodor m.fl.
Kameran är en Canon (photO smart) A80. Är nöjd med den!
Det lär även finnas en A100.
Ska ny köpas rekommenderas en något lättare och nättare modell, kanske - i vart fall om man ta den med på resor och andra strövtåg.!

Postat av: Gunnel

Plommon...det är gott det. Papperlösa Sverige kommer vi aldrig att få uppleva.

2006-08-07 @ 20:56:44
URL: http://gunnel.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Trädet ni har där på framsidan, vad är det för sort månntro?
Herreminje, lyckas man få så stora plommon i Sundsvall, början av Norrland..? Fast det skiljer ju faktiskt 60 mil mellan oss..
Ja här är också klimatet helt förryckt.. 27 grader klockan 20.00, vad månne bliva.
Lev väl latmasken!

2006-08-07 @ 21:04:37
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Man får säga vad man vill om en häck!

Tror jag kommer och snor dina plommon för mitt plommonträd dog i fjol och jag gråter än över det. Trädet hade så goda gula plommon!

2006-08-07 @ 23:00:43
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Ninni

Jisse va plommon vi har plommonsteklar så det blir inte såå mycket frukt iår..tyvärr!

2006-08-09 @ 13:52:12
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Bloggblad

Jag fnissade en gång när en äldre dam i kollegiet sa att hon hade pärlhyacinter i häcken... Så arg hon blev.

2006-08-09 @ 19:34:55
URL: http://bloggblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback