Göka

Hemma igen - borta bra, men hemma bäst!

Chefen för statsrådsberedningen (statssekreterare) Lars Danielsson har avgått (från chefsjobbet, men likt förbannat är han ändå statssekreterare, snacka om spel för galleriet). Han  gråter nog hela vägen till banken i väntan på nytt toppjobb inom UD,  om såssarna vinner valet 17 september. Man bävar för det!

Danielsson har  under en längre tid, visat total förakt för demokratin, Riksdagen, Katastrofkommissionen, Konstitutionsutskottet, och slutligen JO - men JO leker man inte ostraffat med. Snacka om minnesbilder går ju och att verka aktiv funkar en stund. Men från min blygsamma utsiktsposition vore det väl enklare att redogöra för vad som faktiskt hände de aktuella dagarna, när Danielsson sa sig vara på jobbet och där ringa flertalet  telefonsamtal  till såväl hög (GP) som låg.

Problemet - om det nu är ett problem - är att det bara tycks vara GP och Danielsson, som pratat - eller inte pratat med varandra. Regeringsdugliga var de i alla fall inte - just då! Dimridåer och uppenbara lögner tillåts passera hur länge som helst, man blir ju rent beklämd av narrspelet. Danielssons enda uppgift har ju varit att hålla Göran Persson om ryggen, och det har han verkligen gjort med den äran. I sinom tid - om valet vinns - får han sin rikliga belöning, sanna mina ord!

Själv har jag - tror jag - fått allvarlig kritik av JO - vid ett tillfälle, men där låg JO väldigt snett. Jävla byråkrattyp! Det är en helt annan historia, som jag kanske kan roa läsarna med - när frågan är preskriberad!

Enligt uppgift har Kent "Göken" Andersson dött, 64 år  gammal, eller ung. Han fick sitt smeknamn - enligt Texttv - p.g.a. sin aptit på kvinnor under och efter sin karriär som roadracing åkare!  En av flera möjliga reflektioner - smeknamnen (öknamnen) var mustigare förr!

Mer imorr´n!

Ojojojoj....läser gårdagens inlägg igen, och skriver om......rättar alla stavfel (som jag ser)...man blir rent beklämd, antingen är det galopperande dyslexi, eller så är det nya glasögon som behövs, kanske en kombination!

Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Va! Ska jag förstå saken så att JO är ute och cyklar i ditt fall, men gör sin förbannade plikt när det gäller Danielsson?

Men det kanske är en annan JO. Ko ko!

Postat av: SolSkuggan

Så uppfriskande!
Det här inlägget gav ju mig betydligt mer än vad både AB och EXP. gett de senaste 6 månaderna.
Jag kan inte uttala mig om vare sig Radio eller TV eftersom jag inte nyttjat de medierna på 5 år..
I övrigt stämmer jag in i allas vår förtjusande frktjatlunds kommentar.
Säger bara sååå sjukt.

2006-08-31 @ 00:06:43
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Anonym

Min dåvarande och nuvarande minnesbild, var och är att jag verkligen inte gjort något (fel), och det vill jag härmed kraftfullt - på heder och samvete - intyga, att det är nästan sant!

2006-08-31 @ 07:42:40
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: SolDalen

Nu fick jag ju en uttömlig förklaring på saker och ting. Bugar och bockar för den..*ler*

Det är ju en hel härva där uppe där man blir mer och mer belönad för vilken större dumhet de kan tänkas göra..och vilken belöning sedan och vilket lönelyft!

Ha en bra dag!

Kram

2006-08-31 @ 10:19:10
URL: http://SolDalen.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Såssarna står ju kvar:) Kanske även efter valet också. Frågan är bara ska vi välja digerdöden eller spanskan..
Skit i listan om den känns betungande, den är kul, men inte livsviktig.

2006-08-31 @ 11:06:04
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Vi säger att det är glasögonens fel att det stavas som två krattor i bloggen... för inte är det du som gör fel?

Jag har i alla fall upptäckt att jag behöver nya glasögon - jag stavar ibland fel i kommentarerna juh...

2006-08-31 @ 19:08:20
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback