Påsk

Då har det blivit söndagkväll. Det har varit en delvis solig dag, rätt okej. mer blå sky än grå. Vi har hunnit med lite utesittning och en kortare tur runt Sticksjön (bilden - kort sagt en repris på igår)! Två änder (ett par) simmar i en vak. Våren är på väg!

32959-72

Entrecote till middag, en smaklig mix av turkiskt yoghurt, honung, röda vinbär och blåbär till efterrätt. Jag (dvs J1) har uppgraderat Firefox och Explorer. Ingen film att tala om, den svenska deckaren i två delar var bara skit, inget vettigt läst mer än en artikel av Göran Greider (f-59) i en av Aftonbladets helgtidningar. Han förde ett resonemang om - hur billigt det får vara att förstöra människors liv.  Han diskuterade arbetarperspektivet i strukturomvandling, elitens giriga direktörer, och annat - läs den!

Jag köper Aftonbladet bara för att grabben som kommer och säljer den vid dörren ska få tjäna en slant, javisst han får några kronor extra. Jag slutade köpa Aftonbladet 1999 när naziaffärern rullades upp. Anders Gerdin, chefredaktör publicerade fejkade  Aftonbladet lögner, och sen ljög han sig fri - och klarade sig med ett nödrop i rättsinstanserna - men hedern forlorade han för alltid, men tyvärr inte jobbet!

That´s it - aldrig mer Aftonbladet sa jag då.  Nu idkar jag praktisk socialism. Så fel det kan bli genom att göra rätt.

Nu verkar Otto Sjöberg, ansvarig utgivare på Expressen vara ännu värre än Gerdin. Publicering av Haga-mannens i Umeå identitet innan rättsvårdande instanser kunde binda honom vid samtliga överfall, bara för några tusen lösnummer extra. Hur lågt är det? Hur kul tycker dom offer som nu inte får någon gärningsman att Expressens publicering är! Fy fán säger jag - på ren svenska!

På tal om nåt helt annat. Jag är rätt förtjust i oneliners!

  • Det var två bagare och en smet!
  • Det var två getingar och en stack!
  • Det var två snickare och en såg!
  • Grekerna är Turkarna Bosporen!
  • Varför får inte jag bita när Elisabet?
  • Varför får inte jag skära när Oskar?
  • Det var två giriga bankdirektörer och en slant!
Tack för idag - slut för idag. Min tid vid datorn är nu slut för denna gång. Det är risk att jag återkommer med nya snäll- och elakheter en annan dag. 












Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför får inte jag mäta när Harald Mette-Marit?

2006-04-16 @ 20:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback