Ögona böj

32959-56

Vi har alla våra svaga punkter - och tyvärr även jag. Som en följd av en av mina svagheter har jag varit latmask idag, och från och till - mest  till, spontanjobbat hemma.

Imorse vaknade jag i vanligt tid - och det innebär kring sex. När jag insåg att det var måndag, men omedvetet hoppats på fredag, var det bara att lämna sköna sängen och göra det man brukar på morgonen - och det gjorde jag!

När det är dags att gå hemifrån bränner det till i ögat och vid närmare koll visar det sig att jag har en blödning i höger ögonvita,  det lär finns flera hinnor i ögat ungefär där, men vilken av dessa som nu gjorde sig bred, vet jag inte på rak arm.

I den här situationen är det första jag tänker på -  blodpropp i ögat!
Kul tänker jag - bra början på veckan.

Till saken hör att jag för några år sedan hade en liknande åkomma, men då var det en ordentlig blödning, då kände jag att något i ögat brast, det blev varmt och hela ögat blodfylldes, då trodde jag att det var en propp, då var jag också hemma och det var morgon (tydligen större risk på morgonen), ropade till Selma att jag fått en blödning i ögat och måste åka till sjukhuset, hon kom för att kolla, när hon såg det igenmurade ögat, svimmade hon på fläcken, det var bara att lyfta upp henne i sängen, sen ta en taxi till sjukhuset  för undersökning. Jag fick aldrig riktigt veta vad det var och vad det kunde bero på - men farligt var det inte! Ögat läkte på 14 dar.

Idag var det en betydligt mindre blödning, men jag tog i alla fall vägen förbi vårdcentralen, fick tid halvelva, åker hem igen, åker tillbaka dit, doktor kollar ögat, säger inget farligt, sånt händer, det läker på en vecka, ta det varligt några dar, jag föreslog 14 dagar sjukskrivning och rehabilitering på svenska Re på Kanarieöarna, han ville inte höra på det örat alls. Jävla typ!

Allt nog det var för sent att åka till jobbet, åkte hem i stället och gjorde det viktigaste, funderade på en sätta  lapp för det skadade ögat, typ kapten Kid - men fick inte engagemanget att räcka till. Sammantaget, sett över hela arbetsdagen blir det nog kring åtta timmars arbete ändå, om man räknar in telefonsamtalen!

Min självbild - där uppe - förefaller inte helt integrerad med verkligheten - i vart fall inte idag! Om jag får upp ögonlocken, främst det högra ska jag jobba på jobbet imorron - så det så! 

Kommentarer
Postat av: Eirikamna

Very interesting & professional site.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback