Medikåt karriärsosse gör självmål (2)

32959-58


Mediakåt karriärsosse gör självmål

Det här är Jämo, Claes Borgström. I min tidigare version av inlägget skrev jag att han är dum i huvve, omdömeslös och allmänt korkad, förmodligen sosse, eftersom han är utsedd av Göran Persson, och han utnämner - av princip - bara sina egna kompisar. Jag kanske ska tillägga att jag inte har några som helst kunskaper om Borgströms intellektuella kapacitet och därmed inte kan bevisa att han är dum i huvve!

Borgström  vill att Sverige ska hoppa av fotbolls VM som kommer att avgöras i Tyskland i sommar. Borgström tycks mena att eftersom det kommer att samlas en massa folk i Tyskland då, så kommer prostitutionen att öka. Och då vore det en fin gest och sympatiåtgärd att Sverige hoppas av VM - som någon form av manifestation, eller sossespex!

Man tar sig för pannan och undrar om det tiltat ordentligt för herr Jämo! Tror Jämo att vi är helt korkade, och inte har förmågan att tänka själva. Gör Jämo allt för en rubrik i tidningarna? Man undrar! Är det inte rimligare att sätta in jämställdhetsfrågorna i ett större sammanhang t.ex. relaterade till fattigdom, arbete, demokratiska institutioner, kulturskillnader,  religion, hur stöd kan utformas som långsiktigt påverkar frågan, i stället för att söka oneliners i kvällspressen!

Om man nu ändå skulle ta och fundera på effekterna av Jämos förslag, så uppstår en del besvärligheter i umgänget i större folksammankomster - som vi enligt Jämo inte borde ha så mycket av!

Vi kan väl börja med att stryka bort OS, för mycket folk och fä samlas. Inga möten i Bryssel, Strasbourg och i FN-skrapan i New York. Inga fredsbevarande styrkor (eller krigsbevarande om man så vill) på Balkan, Irak, Asien. Bort - för mycket folk samlas, för stor risk! Alla rockkonserter måste upphöra, enligt Jämo. För mycket kåta gitarrister och basister och för många groupies. Funkar inte! Första maj tåg, går inte. För stor risk. Allsång på Skansen - absolut inte. Gay Pride Stockholm, nej, nej och åter nej. Bögarna är kåta som fán och får inte samlas i grupp! Riksdagen får vi avveckla, trist men så får det bli. Där knullas det frisk till höger och vänster och i mittfåran. Fy skäms. Hockey- och bandy VM samt friidrotts VM får upphöra.

Man blir ju bara förbannad när Jämo marginaliserar jämställdhetsfrågan och gör spex av sig själv, ämbetet och egentligen hela svenska folket, genom sitt stolleprov och omdömeslöshet.

Kommentarer
Postat av: frkt

Tror du min syjunta på tisdag är hotad?

2006-04-05 @ 21:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback