Mediakåt karriärsosse gör självmål

32959-57
En man kommer in på en pub med en bit asfalt under armen, och säger till  bartendern:

- Ge mig en pint!

Och tillägger.

- Jag tar den på vägen!

Är denna historia rolig? Lite kul är det kanske, lagom bisarr och lite dubbeltydig sådär, men inte vet jag om man asgarvar direkt, när man hör den!

Jag har jobbat idag, med betoning på jobbat.
Det har varit en hård dag med stegvis ökande  sprängvärk i ögat. Jag ser ut som jag varit på värdens fest, alternativt slagsmål. Kul känsla på flera sätt - och säkert förstärker den min outsider approach!

Det är företagsbesök, en prominent person kommer till arbetsplatsen där personalen samlats i lunchrummet för information. Den prominenta personen berättar det han ska och frågar i sammanhanget:

- Hur många är det som jobbar här då?

Från den bakre delen av lunchrummet kommer då lustigkurrens givna kommentar.

- Ungefär hälften!

Är denna historia rolig? Inte vet jag, rätt kul kanske, lite fyndig.

Medans snöflingorna flegmatiskt faller från den mellangrå skyn, ber jag att få avsluta dagens sorglustiga inlägg - och skickar med en förhoppning om Fred på jorden till Jämo - Clas Borgström.

Vilken  jävla mediakåt omdömeslös GD-sossedåre - som vill att Sverige ska hoppa av Fotbolls VM i Tyskland. Man tar sig för pannan! Om han sagt att vi (rikare länder) skulle hjälpa dom fattigare länderna (med pengar och institutioner för demokrati) för att minska trafficking och övrig grund för prostitution, då hade han ju vunnit respekt, nu hamnar han på driftkuckunivån i stället! Om Sverige deltar i fotbolls VM har inte ett skit med prostitution att göra, det vet  Borgström mycket väl - hans säljer sin själ, sin heder och frånträder sina möjligheter att nyttja Jämo funktionen för jämställdhetsarbete  - för att få en rubrik i helgtidningen. Uselt!

 

-

Kommentarer
Postat av: frkt

Vet du inte med hur lite förstånd världen styrs??

2006-04-04 @ 19:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback