Fortare än kvickt

Jag har fått låna datorn, en kort stund  - måste skynda mig!

32959-70

Allt är lugnt. Solen har tittat fram vilket motiverat en timmes utesittande (det blev varmt, kanske 8-10 grader) samt kortare promenad runt Stickjön på 40 minuter.  Bättre än inget!

Det blir mycket IT- snack när J1 och J2 går igång. Jag frestades (och föll) att köpa en ny intern hårddisk. 656 kr för 250 gig, som hittat sas det, däremot pasade jag på att  byta mus(pekare)! Jag fick aldrig klart för mig vad detta skulle ge för mervärde! Jag behöver inga specialfunktioner alls.

Därefter chockade jag barnen med att säga, att jag hittat nyssnämnda HD 100 kr billigare på ett annat ställe på nätet. Bluffen höll cirka 5-7 sekunder. Dom har stenpejl på vad grejorna kostar! Men som alfahanne är det kul att retas lite och tala om var skåpet ska stå (om det nu handlar om det)!

Osbourne ringde och han var glad för GAIS seger igår. Han åker transibiriska i höst och stannar en vecka i Kina, vilket gör att det inte blir någon USA5 för oss - i vart fall inte till hösten, kanske 2007, men det är långt dit. För dagen känns det som projektet blir ofullbordat.

Av min ytterst knappa datatid idag roade jag mig en stund med att kolla webkameror på olika platser i världen. San Francisco, Prag, Stockholm m.fl ställen, verkligen fascinerande, det känns lockande att ge sig iväg. Resfebern får stilla sig en aning,  först ska jag göra klar rotfyllningen av tanden, sen hälsokontrollen, kommande kalendermånaden är nog intecknad - men sen kanske, i vart fall en kortis nånstans, vi får se vad det kan bli!

Kalops till middag idag. Chile con carne igår. Kanske kan vi bränna några entrecoter imorron. Barnen är med och styr mathållningen.

Min tid är ute. Tack för nu. Lev väl i koja, familjenyttan, tjänstebostad (om den är för arbetare och lägre- upp till mellankategorin tjänstemän)  bostadsrätt, rad-, och  kedjehus,  fristående villor (dock inte av den vräkigaste kategorin, och inte i slott)!







ccccccccccccc


Kommentarer
Postat av: Fil dr

Har jag tillåtelse att ha det bra i tjänstebostad belägen på skitigaste gatan i stan? I alla fall enligt Miljöförvaltningen.

2006-04-15 @ 18:44:42
Postat av: Fussball Ergebnis

Merci for all the wonderful writings


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback