Film noir

Det är verkligen inget vidare vårväder, snöhögen framför huset blir visserligen mindre, men det är ju ändock den 12 april. I går - på tåget - i höjd med Uppsala kände jag att det är mer kraft i våren på slätten i april. Det är väl växtzon 1 där, kanske 2 - men i vart fall mer bördigt än i karga Medelpad.  De 40 milen märks.

32959-65


Vi fick igång den gamla videokameran idag. Vi trodde den var död, och i så fall var den skendöd, för nu funkar den att filma med och att använda som video 8 (dom små banden - inte dom stora typ VHS). Batterierna funkar inte - så vissa kvarvarande och möjligen kroniska begränsningar finns. Men det viktiga är att en drygt tio år gammal filmskatt nu - förhoppningsvis - har räddats för omvärlden!

Nästa projekt blir att försöka föra över många timmars video 8 till DVD, men först måste det redigeras. Filmerna var verkligen inga - helt igenom - fulländade skapelser, det var rejäla longörer på flera ställen, men kul ändå, tio år märks - jag lovar!

Hård- och mjukvara måste köpas och då får J1 träda in på arenan i rollen som sakkunnig!

Vi har några timmars super 8 film också, det är gammal teknik det!  Dom filmerna måste nog lämnas in för överföring till DVD, men törs man lämna dom ifrån sig

Är det inte det ena - så är det, det andra!



Kommentarer
Postat av: Keira Knightley

Great site, enjoyed my stay, thanks for the cookies!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback