Lurade

Lottie Knutsson är enligt Aftonbladet årets kvinna. Så här skriver Åsa Mattsson i Aftonbladet.

"Hela året har präglats av jättevågen, tsunamin, så egentligen är det inte underligt att Lottie Knutson, Fritidsresors informationsdirektör, denna madonnalika kvinna med så mycket pondus, vann över både Kajsa Bergqvist, Robyn och Elena Paparizou.  Det här var inte glädjens år eller den lustfyllda triumfens år, detta var eftertankens år, smärtans år, när många bearbetade plågsamma insikter, när livets sprödhet blev så tydlig. Så mycket raserades det här året, så mycket tillit, så många förhoppningar, så många drömmar om paradiset och värmen. Så många planscher av vita stränder och palmer har rivits ner från väggarna. Om vi tar det i siffror så har hela 88.206 läsare röstat i Årets Kvinna 2005 och det är ändå väldigt roligt".

Man tar sig för pannan!

Lottie Knutssons enda bedrift (och det är inte illa) är att hon - kraftfullt stödd av sin man Mats Knutsson på statstv:n`s  Aktuellt - lurade skjortan av  hela svenska folket och den samlade mediaeliten.

Knutsson lyckades föra  över hela Tsunami ansvaret från resebyråerna till staten på en "grisblink", genom ivrigt rapporterande i alla media, där hon p.g.a svågerpolitik och vänskapskorruption  fick hur mycket utrymme som helst!!

Nu belönas hon för sitt falskspel genom att utses till Årets kvinna.

Ska man skratta eller gråta?

Vi svenskar älskar smooth talk och skyr som pesten  kritisk granskning! Inte får väl  hon, Knutsson, som är så "söt och rar" och redig - misstänkas  ha ekonomiska motiv med sina krokodiltårar"!

Ur led är tiden - och vi svenskar blir dummare och dummare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback